آشنایی با انواع عایق های حرارتی

عایق الاستومری سوپرفلکس26

لطفا برای مشاهده محصولات بر روی لینک محصولات کلیک نمایید.
و برای گرفتن قیمت با شماره جناب نشاطی  09120298085 , 77797965-021 تماس بگیرید.

فهرست مطالب

آشنایی با انواع عایق های حرارتی

یکی از نوع های عایق ها، عایق حرارتی می باشد. که خود عایق حرارتی در چند نوع موجود می باشد و به چند دسته تقسیم می شوند:

عایق های طبیعی

عایق های الیاف معدنی                                             

عایق کتانی

عایق الاستومری ( الاستومریک)

 

در این مطلب قصد داریم شما را با انوع عایق حرارتی بیشتر آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

 

عایق های الیاف معدنی

رایج ترین مدل های عایق الیاف معدنی عبارتند از: پشم شیشه و پشم سنگ می باشد.

پشم شیشه یکی از رایج ترین مدل های عایق های الیاف معدنی می باشد که از شیشه ساخته شده است. این مدل از مرسوم ترین و قدیمی ترین عایق های بازار می باشد.

از دیگر مدل های رایج این نوع عایق، پشم سنگ می باشد که از یک مدل سنگ آذرین ساخته شده است.

از دیگر مدل های عایق الیاف معدنی می توان پشم سرباره را نام برد که از نقاله سرباره کوره ذوب آهن تشکیل شده است.

 

عایق های طبیعی

یکی از انواع عایق های حرارتی، عایق طبیعی می باشد که از سلولز ساخته شده است. این مدل از عایق های سلولزی از محصولات کاغذی به خصوص از روزنامه های بازیافتی تولید می شوند. دقت داشته باشید که این نوع از عایق حرارتی به صورت فله ای موجود می باشد. سلولز از ظرفیت بسیار خوبی به منظور دمیده شده در درون منافظ دیوار ها به خصوص سقف های شیروانی برخوردار می باشد.

 

عایق کتانی

از دیگر مدل های عایق حرارتی، عایق کتان می باشد. عایق های کتانی از کتان و سایر فیبر های طبیعی ساخته شده است. بهتر است بدانید که این نوع عایق خیلی متدوال نیست.

 

عایق الاستومری ( الاستومریک)

یکی دیگر از انواع عایق حرارتی، عایق الاستومری می باشد. عایق های الاستومری از ماده های عایق کاری حرارتی پلاستیکی سلولی بر طبق پلیمر های وینیل کلراید انبساط شده، ساخته شده اند. نکته ای که درباره ی عایق الاستومری وجود دارد این است که دارای ساختار سلول بسته می باشد. از مهترین مزایای عایق الاستومری می توان مقاومت بالای آنها در برابر رطوبت را نام برد.

 

از دیگر مزایای موجود در عایق الاستومری این است که از ورود و خروج مایعات به دلیل داشتن ساختار حفره ای که شامل میلیونها دیواره ریز می باشد، جلوگیری می کند. این مزایای عایق الاستومری نه تنها موجب می شود که خطرات ناشی از کپک کم شوند، بلکه باعث می شوند عملکرد دمایی آنها بهتر شود و در دراز مدت به پایداری برسد.

از دیگر ویژگی های موجود در عایق الاستومری، جلوگیری از نفوذ بخار آب می باشد. این نوع عایق در برابر نفوذ بخار آب بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل است که عایق الاستومری یک گزینه ی بسیار مناسب برای تاسیسات می باشد. پس از اینکه ضخامت مقدار عایق مورد نیاز محاسبه شد؛ به منظور جلوگیری از به هدر رفتن انرژی، این امکان را دارید تا از عایق الاستومری استفاده کنید. با توجه به ویژگی های بسیار کاربردی عایق الاستومری شما می توانید خیلی راحت عایق مورد نیاز خود را خریداری کنید. بهتر است مطلب کاهش صدای ماینر با عایق الاستومری صوتی را نیز بخوانید.

 

دانستنیهای عایق الاستومری (الاستومریک)

عایق الاستومری در واقع در سال 1950 توسعه پیدا کرد. یکی از مهمترین مواردی که باعث شد تحول صنعتی مهمی به وجود آید، معرفی عایق الاستومری بود. این تحول بزرگ در به کارگیری مواد طبیعی مثل چوب پنبه و با بکارگیری مواد صنعتی و شیمیایی به وجود آمده است. نکته ی بسیار مهمی که درباره عایق الاستومری وجود دارد این است که توانست به سرعت مورد پسند همگان قرار بگیرید و محبوبیت زیادی کسب کند. زیرا که خیلی از نیاز های واجب، مثل جلوگیری از ورود بخار آب و همچنین جلوگیری از انتقال رطوبت را دارا بود. به همین خاطر است که عایق الاستومری می تواند بهترین انتخاب باشد.

 

 

error: کلیه حقوق کپی رایت اطلاعات این سایت محفوظ می باشد !!